Telefon:40 10 71 13

Omfangsdræn

KMV har stor erfaring med dræning af ældre villaer, der kræver omhu ved renovering og sommetider undermuring af fundamentet, samt pudsning af ydremure.

Det er vigtigt at vælge kvalificeret arbejdskraft til at udføre dræning. Hvis ikke arbejdet bliver udført rigtigt, kan det få katastrofale følger med uoprettelige sætningsskader på huset.

Vi gennemgår kælder/fundament for at finde kilderne til fugt indtrængen. Derefter projekteres et skræddersyet omfangsdræn, uden overflødige og fordyrende materialer og med størst mulig effektivitet.

Dræn etableres altid efter gældende normer. Derfor kan det også komme på tale, at skulle undermure dele af fundamentet. Dette for at opnå effektiv dræning og undgå sætningsskader på huset.

Etablering af dræn er en fremtidssikring, idet du forebygger vand i kælder og fugtskader til følge. Med et godt dræn får man et tørt hjem med et godt og sundt indeklima.

Det bedste råd mod indeklimasyge fra fx skimmelsvampe, er at forebygge vandskader gennem et godt og effektivt omfangsdræn.

Vi kommer gerne og laver en forundersøgelse og besigtiger sokkel, kælder og have for at finde kilderne til fugt indtrængen.

dsc00140

Derefter vurderes eventuelle skaders omfang og jordbunds- og grundvandsforhold., hvorefter vi projekterer et skræddersyet og effektivt omfangsdræn efter gældende regler.